Mitari Hijstechniek B.V.

Mitari, een Brabants familie bedrijf dat sinds 1990 actief is in de hef en hijs wereld.

Serviceverlening en vooral meedenken met de klant staat hoog in het vaandel. Met een platte organisatie en relatief korte lijnen kunnen we de beste service verlenen.
Zo kunt u bij Mitari terecht voor keuringen, onderhoud, reparaties, storingen en nieuw levering van hef- en hijs producten. We hebben maar liefst 450.000 + artikelen uit voorraad leverbaar.
We werken uiteraard met de beste merken in de hijswereld.

Wij werken vanuit de EKH, VCA én ISO:90001 veiligheidsnormen, de hoogste kwaliteitsgarantie van uw hijs- en hefproducten

We registreren alles in ons online certificaten programma, zo heeft u alles in één digitaal overzicht op tablet smartphone en laptop!
Naast het standaard assortiment leveren wij veel specials die op maat zijn gemaakt voor diverse projecten.
Hierbij hebben we de juiste ervaring en kennis voor uw projecten. Of dit nu een (kolom) zwenkkraan of een bovenloopkraan betreft, lichte kraansystemen of een op maat gemaakte hijsoplossing, wij helpen u hier graag verder mee.
Wij zijn van a tot z nauw verbonden met de projecten die we maken.
Elke situatie is anders en daar spelen wij op in met onze specials. Voor ieder hijsprobleem een gepaste hijsoplossing, zodat u een veilig en ergonomisch verantwoorde werkplek heeft.


Mitari Hijstechniek BV – Dhr. C. Lavrijsen
De Maas 40
5684 PL Best
+31 (0) 499 338 000

info@mitari.nl
www.mitari.nl