“Robotica-City Best”

Verwondering, verbazing enĀ verrassing.
Allemaal uitingen van OCB’ers op bezoek bij Polyworks en Smart Robotics aan de Rijn in Best.

“Een techwalk” zo luidde de uitnodiging om de bedrijven te bezoeken. De directeuren Mark Luijbregts en Heico Sandee namen ons mee in de wereld en de mogelijkheden van software voor meet- en regeltechniek, kunstmatige intelligentie en robotica. Door de concrete toepassingen werd er een brug geslagen tussen wetenschap en praktijk. Naast vakmanschap was het de passie die deze twee ondernemers onderscheidend maakte.

Op locatie nam burgemeester Ubachs het eerste exemplaar in ontvangst dat door het OCB is uitgegeven in verband met het 200 jarig bestaan van Best.
200 jaar Best bedrijvig heeft de sterke subtitel “Een mooie gemeenschap van harde werkers, doorzetters en ondernemers”. De burgemeester bevestigde dat de samenwerking met de Beste ondernemers in het algemeen en het OCB in het bijzonder de basis legt voor een goed vestigingsklimaat.

Interesse in het boekje? Neem contact op met het secretariaat.
info@OCBest.nl