Het OCB bezoekt ASML

Eindelijk was het dan zo ver: het lang vol verwachting togen ruim 30 OCB-ondernemers naar Veldhoven voor een bij uitzondering mogelijk gemaakt bezoek aan ASML. Vanwege de warme band van Philips met ASML kreeg bestuurslid Bert Tip het voor elkaar om het ‘kijkje in de keuken’ te realiseren. Na een ingewikkelde toegangsprocedure volgde een meer dan warm welkom door Monique Mols, hoofd Corporate Communications en gepassioneerd woordvoerder van dit bijzondere high tech bedrijf. De lounge in het hart van de nieuwe plaza (combinatie van verschillende wereldkeukens) vormde het sfeervolle decor van een uitgebreide inleiding over de historie en de huidige exponentiele groei. In het experience center konden de ondernemers zelf zien, ervaren, beleven wat de kernactiviteit van ASML nu precies inhoud en hoezeer deze onderneming opereert op de rand van wat op dit moment mogelijk is. Zelfs op wereldniveau de huidige technologie ver voorbij. Een bijzonder bezoek, de aanwezige OCB-leden waren onder de indruk en vol verwondering…