365 ZON BV

Wat doen we

365zon is een  bedrijf volledig gespecialiseerd in het verduurzamen van woningen en gebouwen door middel van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken. Wij zijn werkzaam in heel Nederland.

Voor wie

Wij werken voor Consumenten, bedrijven, gemeentes en woning Coöperaties.

Hoe doen we dat

Wij doen alles van inkoop, tot installeren, garantie en nazorg in eigen beheer. Dat betekent dat we onze dienstverlening voor betaalbare tarieven aan kunnen bieden. Misschien nog wel belangrijker: doordat we de hele keten zelf in de hand hebben is ons werk van een constante hoge kwaliteit. Klanten beoordelen ons gemiddeld met het cijfer 8,6.

Zekerheid

Wij bieden onze relaties graag zekerheid.  Zekerheid van goede installaties bieden wij door de installaties met onze eigen monteurs in loondienst uit te voeren. Wij zijn VCA* gecertificeerd, erkend Zonnekeur installateur en bovendien aangesloten bij waarborgfonds Zonnegarant.

Waarborgfonds Zonnegarant

365zon is aangesloten bij stichting waarborgfonds Zonnegarant. Met een uitgebreid garantieplan garanderen wij 100% zekerheid voor monitoring en energieopbrengst. Brengt een systeem in de praktijk minder op dan vooraf door ons gegarandeerd, dan vergoedt stichting Zonnegarant het verschil in geld. Zo weet u vooraf altijd waar u aan toe bent. Zonnegarant is een waarborgfonds en borgt een nette garantieafhandeling op lange termijn (inclusief mogelijke installatiewerkzaamheden). Wat er ook gebeurt.