C’park Bata/C’magne BV

We zijn de hotelier en connector: banden creëren tussen mensen en bedrijven, de meerwaarde van de C’park Bata business community. Als hotelier bieden wij de ondernemers, haar medewerkers en gasten diverse diensten aan. Van een centrale receptie, vergaderruimtes, postverwerking, via groenonderhoud, schoonmaak en afvalverwerking tot een lunchroom waar je naast heerlijke broodjes en een uitgebreide salade een goed gesprek kunt voeren met je gasten en natuurlijk ook je collega huurders.

We zijn daarmee hard op weg het nieuwste creatieve broeinest van regio Best te worden. Daar werken we, durven we door te ontwikkelen en laten we verblijven samengaan in harmonie met de omgeving en historische waarden van de locatie. Kortom een plek waar echte ondernemers zich helemaal thuis voelen. Ondernemerskeuzes genoeg want van groot tot klein en van dienstverlening tot ambachtelijk werk… alles vindt haar plek op C’park Bata.

Het historische BATA-complex omvat in totaal een zevental karakteristieke gebouwen waarvan de drie witte gebouwen een rijks-monumentale status hebben. Er is een grote variëteit aan kantoorruimte, loodsen, werkplaatsen, opslagplekken en andere ruimtes beschikbaar.


C’park Bata/C’magne BV – Mw. I. Castelijns
Europaplein 1
5684 ZC BEST
Tel: 085 1304 199

info@c-park-bata.nl
www.c-park-bata.nl