Rosval Production & Development BV

Al ruim 40 jaar worden de Rosval grootkeuken fornuizen voor de horeca geproduceerd in onze fabriek in Best. Inmiddels zijn we als familiebedrijf uitgegroeid tot dé grootkeukenproducent voor de topgastronomie in de horeca, hotellerie en instellingen.

Uw behoefte, wensen en gestelde eisen gecombineerd met jarenlange ervaring en oog voor detail vormen het juiste recept voor een handgemaakte grootkeuken. Al sinds de eerste grootkeuken lopen we voorop in de ontwikkeling, productie, levering en installatie van roestvrijstaal (RVS) producten voor de grootkeukentechniek. Met onze passie voor grootkeukens leveren we maatwerk en kwaliteit.

Rosval richt zich op het midden en hoog segment in de horeca. We plaatsen grootkeukens bij restaurants, hotels, strandpaviljoens, patisserie, traiteurs, bedrijfsrestaurants, slagerijen en instellingen. Onze productrange bestaat uit: fornuizen, koelwerkbanken met rubberloze lades en deuren, onze Easy-Cooling® en de Rosval Fryer, dé frituur met een volledig geautomatiseerd oliefilter systeem.  Daarnaast maken we o.a. ook barren en (Live Cooking) buffetten.


Rosval Production & Development B.V. – Mw. J. Wijnveld
Fabrieksweg 42
5683 PP BEST
T +31 (0)499-367272

info@rosval.nl
www.rosval.nl