Het Goed Best

De missie van Het Goed is spullen én mensen een tweede kans geven. In onze kringloopwarenhuizen maken we werk door hergebruik van gebruikte spullen. Die verkopen we voor een klein prijsje of we zorgen ervoor dat ze op een andere manier worden hergebruikt. Ook bieden we passend werk aan mensen die een opstapje kunnen gebruiken richting betaald werk. Deze missie kunnen we niet alleen bereiken. Daarom werken we samen met partners het gaat hierbij om langdurige samenwerkingsverbanden.

Werk maken door hergebruik doen we door gebruikte spullen een tweede leven te geven. Daar zetten wij ons voor in, elke dag weer. Alle gebruikte spullen sorteren en controleren we zorgvuldig. Het gaat om producten als kleding, schoenen, huisraad, speelgoed, boeken en elektronica.


Het Goed Best – Dhr. A. Vogels
Sportlaan 8
5683 CS Best
0499 378 014

a.vogels@hetgoed.nl
www.hetgoed.nl