Extrabox Self-Storage Eindhoven-Best

Veilige en betrouwbare opslagmogelijkheden bieden en daarbij heldere informatie verstrekken. Dat is onze missie. We doen meer dan alleen opslagruimte verhuren. Met onze jarenlange ervaring geven wij graag een degelijk advies en helpen wij onze klanten met een goede én zo voordelig mogelijke oplossing. We weten dat er bij spullen opslaan veel meer komt kijken dan alleen beschikbare ruimte. Daarom bieden we vele extra’s, zoals een gratis verhuisbus of hulp bij verhuizen tegen een kleine vergoeding.

Of het nu gaat om tijdelijke opslag van je persoonlijke spullen of langdurige opslag van het archief, het is altijd belangrijk dat je spullen veilig staan. Onze vestiging in Eindhoven is goed beveiligd en de self storage boxen zijn enkel toegankelijk met je eigen slot en toegangscode. Ben je op zoek naar mini opslag of wil je wat meer m3? We adviseren je graag over welk formaat je nodig hebt en denken graag met je mee. Zo vind je bij Extrabox in Eindhoven en Best altijd de geschikte opslagruimte.


Extrabox Eindhoven-Best – Dhr. C. Goevaars
Industrieweg 220
5683 CH Best
+31 (0)499 377562

eindhoven@extrabox.nl
www.extrabox.nl