Ton Timmerman – SAB Best Accountants en Adviseurs benoemd tot lid in de Orde van Oranje-Nassau

Ton Timmerman zet zich sinds decennia in op maatschappelijk en cultureel gebied in Best en is daarom benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Vanaf 1992 verricht hij in meerdere functies taken voor voetbalclub Wilhelmina Boys, waar hij onder meer meewerkte aan de nieuwe kantine. Binnen de Stichting Cultuurpassie is hij penningmeester en regelt hij onder meer de Sinterklaasintocht. Ton Timmerman is ook betrokken bij de realisering van het nieuwe Hospice De Vlinder. Hij is tevens actief voor de Stichting Vluchtenlingenwerk en de Bibliotheek Best, waarvoor hij de haalbaarheid van de culturele hotspot doorrekende.

Namens bestuur en alle leden willen wij Ton van harte feliciteren met deze koninklijke onderscheiding.